Gard helsehus Jobb GARD HELSEHUS SØKER TANNLEGER TIL ETABLERING AV NY PRAKSIS

Vær oppmerksom på at søknadsfrist har utløpt

Gard Helsehus er et tverrfaglig helsesenter i Haugesund, en mellomstor by på vestkysten av Norge. Her praktiserer leger og spesialister under samme tak, i den hensikt å skape et godt og samlende behandlingssted for pasient, samt for å skape en sterk faglig kvalitet på tvers av de fag som praktiserer.

Senteret har utarbeidet plantegninger til en ny topp moderne tannlegepraksis, og søker tannleger som ønsker å etablere egen praksisen i vårt helserelaterte fagmiljø. Per i dag er det planlagt en klinikk med 5-6 behandlingsrom. Men det er mulig å endre på dette, samt planlegge etablering av en over tid voksende praksis.
Gard Helsehus har i dag langt over 6000 pasienter som årlig besøker sin leger og spesialister. Senteret ligger plassert unik til i sitt nærområde på over 12.000 innbyggere, uten konkurrerende tannlegeklinikker. Her fasiliteres også parkering, bussforbindelse, apotek, dagligvarebutikk og frisør.

> Er du en tannlege som ønsker bygge opp egen privat praksis ?
> Høres det spennende ut med nye lokaler, tverrfaglig miljø og et unikt plassert nedslagsfelt ?

Da tilbyr Gard Helsehus gode betingelser, og muligheten til å etablere egen tannlegeklinikk i et allerede meget godt innarbeidet helsemiljø.


Ta kontakt med Gard Helsehus, ved Daglig Leder Birger A Skjoldevik – 0047 99373500.

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på medrec.no

Lagt inn 11-09-2017

Vær oppmerksom på at søknadsfrist har utløpt


Nøkkelord: Tannhelse, Tannlege


Stillingen er spart under Mine stillinger
Arbeidsgiverens andre jobber
Sortera efter: Dato 
Ingen jobb funnet
Få tips om lediga jobb - jobbevakning på Medrek