Gard helsehus Jobb GARD HELSEHUS SØKER LEGE TIL PRIVAT DAGLEGEVAKTPRAKSIS

Vær oppmerksom på at søknadsfrist har utløpt

Gard Helsehus er et tverrfaglig helsesenter i Haugesund, en mellomstor by på vestkysten av Norge. Her praktiserer leger og spesialister under samme tak, i den hensikt å skape et godt og samlende behandlingssted for pasient, samt for å skape en sterk faglig kvalitet på tvers av de fag som praktiserer.

Til senterets Private Allmennlegepraksis søkes leger som har lyst å utvikle sitt eget konsept innen pasientbehandling utenfor den norske fastlegeordningen. Praksisen kan kombineres med legens spesialkompetanser, da Gard Helsehus tilbyr mange fasiliteter.

> Er du en legen som ønsker bygge opp egen privat praksis ?
> Er det viktig for deg å kunne styre din egen tid ?

Da tilbyr Gard Helsehus gode betingelser, og muligheten til å etablere seg i et allerede meget godt innarbeidet helsemiljø.

Ta kontakt med Gard Helsehus, ved Daglig Leder Birger A Skjoldevik – 0047 99373500.

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på medrec.no

Lagt inn 11-09-2017

Vær oppmerksom på at søknadsfrist har utløpt


Nøkkelord: Akuttmedisin, Allergisykdommer, Allmennmedisin, Anestesiologi, Arbeidsmedisin, Assistentlegestillinger, Barne- og ungdomsallergologi, Barne- og ungdomsanestesi og intensivpleie, Barne- og ungdomskardiologi, Barne- og ungdomskirurgi, Barne- og ungdomsmedisin, Barne- og ungdomsnevrologi, Barne- og ungdomspsykiatri, Bedriftslegestillinger, Blodsykdommer, Lege, Sjefsstillinger


Stillingen er spart under Mine stillinger
Arbeidsgiverens andre jobber
Sortera efter: Dato 
Ingen jobb funnet
Få tips om lediga jobb - jobbevakning på Medrek