Profilannonser for sykepleiere, leger, tannleger og annet helsepersonell

Treffsikker rekruttering!

For de aller fleste firmaer er medarbeiderne og den kompetansen de besitter den aller viktigste ressursen. Rett person på rett plass gir de økonomiske forutsetninger og konkurransefordeler som kreves for å være bransjeledene, og det er akkurat det som er styrken til Medrec – nord-Europas mest brukte jobbportal innen helse, tannpleie og legemiddelindustri.

Treffsikker rekruttering med Medrec

Hos oss får du eksakt rett kandidater

Vi har mer enn 295 forskjellige yrkeskategorier og spesialiteter som innebærer at din annonsering når ut til eksakt rett målgruppe med den kompetansen du søker.

For øyeblikket har vi over 80 000 personer som overvåker jobb via Medrec. Alt fra sykepleiere, leger, tannleger og annet helsepersonell og personell innen life science.

Rekrytering av sykepleiere, leger, tannleger og annet helsepersonell

Deres annonse mailes direkte til deres målgruppe

Vi publiserer deres annonse og mailer den ut til deres spesifike målgruppe. Annonsen ligger deretter søkbar på Medrec i opptil 30 dager.

Utover den vanlige plassannonseringen kan vi lage en pent utformet profilannonse til dere. Profilannonsen mailes også til deres målgruppe, som gir dobbel eksponering og lokker enda flere kandidater til å søke stillingen. Profilannonsen bidrar til økt kjennskap om deres firma. Utformingen tilpasses etter deres firmaprofil.

Annonsen publiseres også hos våre partnere

Foruten eksponering mot Medrecs besøkende og utsendelse til deres eksakte målgruppe, publiseres annonsen til og med på Medrec partnersider, hvilket gir maksimal eksponering og gjør at dere raskt når ut til en stor mengde attraktive arbeidssøkende.

Alle søknader samles på Medrec

Alle interesserte kandidater ledes til deres annonse på Medrec hvilket gir dere beste mulige oversikt over rekrutteringen. Vi leverer kostnadsfritt statistikk over hvor mange som har lest annonsen, søkt på stillingen, tipset en venn eller hvor mange som har klikket seg videre til deres webside. Dere kan med andre ord veldig enkelt målet resultatet av deres annonsering.


Muligheter for enda større eksponering

Banner

Med en banner får dere ekstra fart på trafikken til deres stillingsannonse samtidig som deres firmanavn eksponeres til besøkende på Medrec

Presentasjon på førstesiden

En presentasjon på førstesiden gir dere mulighet til effektivt og profilere både dere som firna og deres ledige stillinger mot Medrecs besøkende.

CV-søk med presisjon

Du kan selv finne rett kandidat! Vi har over 9000 registrerte CV i vår database fordelt på 290 yrkeskategorier. Vil du vite mer, mail per.andersson@medrekse

Arbeidsgiverpresentasjon

Bidrar til å markedsføre dere som arbeidsgivere til å på lang sikt tiltrekke dere nye medarbeidere. Presentasjonen linkes sammen med deres plassannonser for at kandidatene skal kunne lese mer om dere.

Ubegrenset annonsering

Dette innebærer at vi hver dag automatisk henter alle deres jobbannonser fra deres websidee og publiserer disse på Medrec. Dette gir lavest pris pr annonser.

Samarbeidsavtale

Medrec har en stor mengde kunder som har valgt å tegne avtale for optimal exponering og resultat av sitt rekrutterings og profileringsarbeid. Vi skreddersyr ett tilbud etter akkurat deres behov.

Rekrutteringsmesser

Medrec arrangerer noen ganger pr år jobbmesser i Sverige og eller i skandinavia. Messene gir arbeidsgivere en unik mulighet til å rekruttere først og fremst sykepleiere og spesialsykepleiere. Kontakt oss for mer informasjon om når neste jobbmesse arrangeres. Mer om Medrecs jobbmesser »Kontakt oss

Affärsområdeschef
Per Fahlman
Telefon: +46 708 172 243
E-post: per.fahlman [at] onrec.se

Emil Engdahl
Kundansvarig
Tel: +46 723 355 585
E-post: emil.engdahl [at] medrek.se
Miranda Youssef
Recruitment & Staffing
Tel: +46 723 355 591
E-post: miranda.youssef [at] onrec.seKontakt oss