Referanser


Medrec.no er den naturlige møteplassen for arbeidsgivere og arbeidstakere innen helse, tannhelse og life science . Det er med stolthet og takknemlighet vi viser til fornøyde kunder fra offentlig, kommunal og privat virksomhet i Norge. Norske og Skandinaviske kandidater er meget attraktive arbeidstakere i Europa og verden forøvrig, hvilket viser seg gjennom referanser fra internasjonale aktører som benytter våre tjenester.

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg idag og fremover er du velkommen til å kontakte oss. Telefon 22 41 42 00 eller mail info@medrec.no

Aesthetic Clinic

Vi fant sykepleieren vår! Vil takke for utrolig god hjelp, og ikke minst god service. Vi har vært meget fornøyde både med utseende av annonsene, og den oppfølgningen vi har fått. Neste gang vi trenger å ansette flere så vet vi hvem vi skal kontakte.

Kristiansund kommune

Kristiansund kommune har benyttet Medrec for rekruttering av spesielt sykepleiere for sommeren 2013. Vi fikk ca 10 -12 søkere innen fristens utløp. Kontakten med Medrec har vært fin og vi fikk produktet/annonsering som vi bestilte. Fagkonsulent rekruttering pleie/omsorg i Kristiansund kommune Kristin Lervik

Accurate Care

Medrec er den mest effektive annonseringen på web vi har prøvd. Over 10 søkere på stillinger som sykepleiere meldte seg allerede første dagen annonsen var ute, og antallet har bare økt! André Hagen Svendsen. Accurate Care AS Norge

Universitetssjukhuset i Nordnorge

Vi är mycket nöjda med mässan i Köpenhamn. Vi kom i kontakt med alla typer av människor, unga, äldre, akademiker, lite erfarenheter, mycket erfarenheter och personer med många olika specialiteter. Det blev en bra blandning av människor. Några var ute efter fasta jobb, vissa ville ha vikariat och de flesta var intresserade av att jobba utomlands. Vi talade med många trevliga kandidater och jag är ganska säker på att några av dem så småningom flyttar till Tromsö.
Kirsti Altmann - Rådgivare, HR Arbetsgivare Support, Universitetssjukhuset i Nordnorge Trust, Tromsö

Sykehusapoteket Nord HF

Vi velger Medrec.no som samarbeidspartner for å nå kvalifiserte kandidater i hele Norden gjennom et og samme søk. Med målgruppen farmasøyter, reseptarer, apotekere er markedet utfordrende, og vi ønsker nå et større marked - og rett kandidatgruppe. Det oppleves trygt å få hjelp og oppfølgning, alt fra utforming av tekster til lay out og kreative forslag for å øke graden av suksess.
Nina Sjøvoll,
Personal og organisasjonssjef Sykehusapoteket Nord HF

Dignus Care

Dignus care har nå ved flere anledninger hatt gleden av å delta på Medreks jobbmesser. Siste messe var 26/27 januar i København. Her dukket det opp 200 sykepleiere og spesialsykepleiere. Vi har kun postitive ting å si om Medreks messer. Det gir oss en unik mulighet til å kunne kommunisere direkte med sykepleierne på en helt annen måte en vi er vant til tidligere.

Sykepleierne som kommer op disse messene kommer godt foreberedt, og vi kunne tilby enkelte jobb allerede på stedet.

Jeg anbefaler Medreks messer på det varmeste, og Dignus Care kommer til å delta på disse messene også i fremtiden.
THOMAS INGEBRIGTSEN, SALGSSJEF DIGNUS CARE - MEDICAL CARE AS

Berlevåg kommune

Vi er meget godt fornøyd med jobben Medrec.no har gjort for oss. Samarbeidet i prosessen har fungert upåklagelig, og det endelige resultatet er levert raskt og er helt i tråd med våre forventninger. Vi håper på videre samarbeid ved senere behov for ny rekruttering innenfor helsesektoren.
Berlevåg kommune,
Arild Hammeren - personalrådgiver

Vestvågøy kommune

Vestvågøy kommune ønsket en samarbeidspartner som kunne hjelpe oss å markedsføre kommunen i hele Norden. Medrec har gjort en meget god jobb for oss, og det har bidratt til at vi har fått flere søkere til de ledige stillinger. Spesielt innenfor pleie- og omsorgstjenesten som har vært vanskelig å rekruttere til.
Erfaringen med medrec - har vært godt samarbeid med tett oppfølging. Vi ønsker et videre samarbeid når det gjelder rekrutteringsbehovet kommunen vil ha framover.
Mvh
Solveig Angelsen - personalkonsulent
Vestvågøy kommune

Narvik kommune

Narvik kommune har valgt å samarbeide med medrec i flere omganger. Vi ønsket en seriøse samarbeidspartner på internett, som gir tilbakemeldinger og veiledning. Og lytter til våre ønsker og behov. Vi finner det meget fordelaktig å nå mange land gjennom en og samme annonse-også prismessig. Vår erfaring er at vi når vår målgruppe enkelt og målrettet.
Narvik kommune,
Irene Hansen - avdelingsleder

MedHelp AB

For oss er det viktig å tiltrekke kvalifisert personell til vår rådgivning, og medarbeidere med minst åtte års yrkeserfaring. Gjennom samarbeidet med Medrek ser vi resultater gjennom kommunikasjon til rett målgruppe raskt og enkelt. Medrek gir oss arbeidsgiverprofilering til rett målgruppe, kvalifiserte kandidater og gode råd gjennom et profesjonellt samarbeid.
Gerd Fonander, Rekrutteringsansvarlig MedHelp

Adecco Helse avd. Nord

Vi i Adecco helse avd Nord, har samarbeidet med Medrec siden i november 2007. Vi er nyoppstaret her i nord og har fått veldig bra drahjelp i rekrutteringsprossesen. Har fått mange kandidater gjennom dem. God oppfølging og jeg kan trygt anbefale samarbeid med denne aktøren. De er seriøs og veldig oppdatert på markedet. Håper på et fortsatt samarbeid med Medrec.
Med vennlig hilsen

Nina Helen Myrland
Avdelingsleder
Adecco Helse avd. Nord

Frøya kommune

Vi har brukt medrec.no ift. rekruttering av bl.a. leger fordi det er et firma som har kontakt med de kandidatene vi ønsker å komme i kontakt med. De rekrutterer også fra andre nordiske land, noe som er viktig å benytte seg av. Vi er godt fornøyd med oppfølgningen og servicen fimaet har ytt vår kommune.
Frøya kommune,
Beathe Sandvik Meland - virksomhetsleder

Nordreisa kommune

Rekrutteringssituasjonen har for oss være utfordrende på endel yrkesgrupper, vi bruker medrec.no for å nå et bredt marked i Norden gjennom en og samme kanal. Selv om situasjonen fortsatt er utfordrende setter vi stor pris på oppfølgning, tekstforslag, ideer og vinklinger - alt med målsetning suksess. Medrec er for oss en samarbeidspartner vi føler tillit til.
Aud Hamnvik Hanssen
Personalkonsulent, Nordreisa kommune

Tannlege Niklas Angelus

Etter min erfaring er det over all forventning hva medrec.no presterer - godt å vite, at dere finnes! Nølte litt i begynnelsen med tanke på pris, usikkerhet og tidligere erfaring med søk i databaser der jeg ikke fikk samme respons som hos medrec.no. Tusen takk for hjelpen, jeg tar kontakt igjen dersom jeg har behov for rekrutteringshjelp!
Vennlig hilsen,
Tannlege MNTF Niklas Angelus
7800 Namsos

Kvalsund kommune

Vi har brukt Medrec.no for å lyse ut vikariat for en av fastlegene i Kvalsund. Vi er veldig fornøyd med tilbudet,service og oppfølging har vært god og samarbeid har vært upåklagelig .
Medrec viser høy grad av av engasjement i form av hyppige tilbakemeldinger og statsrapporter. Jeg kan anbefale Medrec som samarbeidspartner.
Tarja Stenersen, kommunelege I
Kvalsund kommune

Lebesby kommune

Lebesby kommune har samarbeid med Medrec i forhold til rekruttering av helse og pleiepersonell fordi vi har erfart at kandidatene som er rekruttert gjennom medrec holder god faglig standard og at de har fått god informasjon om vår kommune og våre tilbud før de kommer som ansatte til vår kommune.
Vi setter også stor pris på god faglig oppfølging og kontakt med medrec's personale.

Lisbeth Faltin, Helse og sosialsjef
Lebesby kommune

Rissa kommune

Vi hadde store utfordringer med å rekruttere riktig og nok helsepersonell ifm sommeravviklingen 2008. Derfor bestemte vi oss for å benytte Medrec`s kanal for å komme i mål.

Raskt fikk vi ut vårt behov for ferievikarer til rett målgruppe over et bredt marked i hele Norden. Et pluss er det også at vi fikk god hjelp til utforming av tekst og materiell.
Resultatet ga seg raskt i form av flere henvendelser, og vi har på kort tid gjort konkrete avtaler med kandidater.

Vi kommer gjerne tilbake ved senere rekrutteringsbehov.

Lise Rørstad, Avdelingssykepleier
Rissa Sykehjem

Nordkapp kommune

Vi samarbeider med medrec.no fordi det er en kanal som når ut til de kandidatene vi ønsker kontakt med, til en akseptabel pris og med meget god oppfølgning og service. Vi kjenner oss trygge i at våre ønsker og behov ivaretas.
Nordkapp kommune,
Stian Høyen - virksomhetssjef

Fauske kommune

Vi benyttet oss av medrec.no når vi trengte sykepleiere og hjelpepleiere. Resultatet ble en god søkermasse fra et større spredt geografisk område enn tidligere. Med god og kreativ hjelp til utarbeidelse av annonsemateriell og stadig oppfølgning underveis har vi allerede sikret oss muligheter for videre utlysninger. Vi når gjennom medrec.no den målgruppen vi er trenger, i flere land - hvilket trengs i en stadig tøffere hverdag rekrutteringsmessig.
May Brit Paulsen
Enhetsleder Pleie og omsorg, Fauske kommune

Flakstad kommune

Vi samarbeider med medrec.no fordi det er et firma som når ut til de kandidatene vi ønsker kontakt med, og vi er særdeles fornøyd med den gode oppfølgning og service. Vi kjenner oss trygge i at våre ønsker og behov ivaretas.
Flakstad kommune,
Henning Ag - personalkonsulent

Nærøy kommune

Jeg kan anbefale medrec.no som samarbeidspartner da de fremviser høy grad av service og engasjement. De viser kreativitet og løsningsvilje og gir oss hyppige tilbakemeldinger på status.
Nærøy kommune,
Marit Pedersen - helse og sosialsjef

Dignus Medical AS

Dignus Medical har hatt et nært samarbeid med Medrec siden høsten 2005 og er meget godt fornøyd med tjenestene de leverer. Vi opplever at den eksponeringen vi og våre kunder får gir betydelig bedre respons enn ved tradisjonell annonsering i trykte medier. I forhold til vår primære målgruppe som er leger, har vi kommet i direkte kontakt med mange flotte kandidater til våre stillinger eller vikariater på grunn av Medrec.
Ivar F Hagenlund, Administrerende direktør
Dignus Medical AS

Multi Company AS avd helse

Jeg kom i kontakt med Medrec i forbindelse med planer ang. oppstart av ny avdeling i selskapet. Da vi ser muligheten i helsesektoren i årene som kommer så besluttet vi å opprette en egen avdeling som kun skal jobbe mot denne sektoren. I den forbindelse føler vi det er viktig å ha de rette samarbeidspartnerne som er med på å gi oss et seriøst preg allerede fra oppstarten.

Har hele tiden hatt en konstruktiv og hyggelig dialog med Medrec, noe jeg har satt pris på. Den dialogen som ble opprettet har ført til at vi har inngått samarbeidsavtale for et år, noe som sannsynligvis vil bli forlenget.

Jeg vil i denne omgang takke for god oppfølging, god informasjon samt at jeg ser frem til det kommende samarbeidet.

Med vennlig hilsen
Roy Opseth
Daglig leder og grunder, Multi Company AS

Skanderborg Kommune

When we had a number of high quality candidates to recruit in a short timeframe - we chose to turn to Medrec. Their advisor gave one to one consultation on our needs, was flexible to our changing needs and offered some great ideas on how to better promote our needs in the Scandinavian and Northern European markets. We saw positive results within 24 hours of launching our openings. I’m hopeful this will continue to be a boost for us and look forward further positive results.
Caroline Brett
EMEA RECRUITMENT MANAGER
Human Resources
Cambridge, UK

Århus Sygehus

Vi valgte at samarbejde med Medrek fordi, der skulle ske noget nyt. Rekrutteringssituationen har i et stykke tid været svær, og derfor var vi nødt til at prøve og gribe tingene lidt anderledes an, og det har Camilla og Jesper været rigtig gode til at hjælpe med. Samarbejdet fungerer rigtig godt.

Camilla og Jesper er gode at sparre med og til at komme med nogle nye og gode ideer, som er nemme at få sat i gang. Det betyder rigtig meget for os, at det faktisk bare kører af sig selv og ikke giver ekstra arbejde. Vi begynder nu at se de gode resultater af samarbejdet, og det er rart at se, det bærer frugt.

Linda Brøndberg Pharao
HR løn og personale,
Århus Universitetshospital · Århus Sygehus

HCL International

Medrek has opened up an entirely new market for HCL International throughout the Scandinavian countries. Our Account Manager, Ellen always goes the extra mile for us and is invested in the success our business.

In the short time we have been working with Medrek, we have had tremendous success, delivering a steady stream of high-calibre candidates.

Further, advertising on Medrek has boosted our brand awareness across the Scandinavian countries, helping us to launch into this new and exciting market.

We look forward to working with Medrek again in 2010.

Katarina Fors
Recruitment Consultant
UK Nurses & Doctors Division (Scandinavia)
HCL International
London

PPD

When we had a number of high quality candidates to recruit in a short timeframe - we chose to turn to Medrec. Their advisor gave one to one consultation on our needs, was flexible to our changing needs and offered some great ideas on how to better promote our needs in the Scandinavian and Northern European markets. We saw positive results within 24 hours of launching our openings. I’m hopeful this will continue to be a boost for us and look forward further positive results.
Caroline Brett
EMEA RECRUITMENT MANAGER
Human Resources
Cambridge, UK

Ärztenachrichtendienst

Redaksjonen sender en stor takk til hele Medrek teamet. Vi trengte leger til intervju ang stillinger i andre land. Gjennom utsendelse til medrek's kandidater fikk vi direkte kontakt med mange leger fra hele 5 land. Våre lesere får fenomenale artikler med verdifull informasjon fra kolleger og deres arbeide i Australia, Storbritannia, Danmark, Tyskland og Norge.

Stor takk, vi kommer tilbake!

Jan Scholz, stedfortredende sjefsredaktør
Informationssenter (Ärztenachrichtendienst) for leger i Hamburg