Voss

Opplev Norges kanskje mest spennende kommune!
Opplev Voss!


Voss kommune har omlag 14.000 innbyggjarar med Vossevangen som regionssenter. Voss er ei naturperle med utfordrande, vakker vestlandsnatur. Bygda har eit stort spekter av kultur- og idrettstilbod, med gode høve til rikt og aktivt friluftsliv heile året. Voss er ein god stad å vekse opp med mange sosiale møteplasser.

Kommunen er senter for utdanning i regionen og har eit godt utbygd næringsliv. Voss er eit knutepunkt langs stamvegen aust - vest, og har godt togsamband til Bergen og Oslo. Voss kommune er den største arbeidsgjevaren i bygda, med om lag 1250 tilsette.

Brutto driftsbudsjett er på om lag 1 mrd kr. Nynorsk er administrasjonsmålet i kommunen. Kommunalavdeling helse og omsorg har eit bruttobudsjett på 350 mill kr og om lag 425 årsverk.


Hva kan jeg gjøre i Voss?

Voss er en meget interesant kommune for deg som liker fart og spenning. Enten det er sommer eller vinter er det alltid noe å finne på her!

Aktiviteter i Voss

Liker du fallskjermhopping, elvepadling, rafting, paragliding eller klatring? Da er Voss stedet for deg. Og om du heller liker vinteraktiviteter er det enda mer å ta seg til her. Gjennom blant annet Ekstremsportveko har Voss fått et stempel som et Mekka for de som liker fart og spenning.

Voss har også mange spennende tilbud for de som ikke liker det aller mest ekstreme. Man kan dra på fisketur, ta seg en rolig tur på ski, dra på utflukter i den vakre naturen som omringer Voss eller kanskje det frister med et slag golf?

Selv om Voss er et lite sted er det rikt på opplevelser og har et fritidstilbud som alle vil finne noe interesant i.

Ekstremsportveko 2013 blir avholdt mellom søndag 23. og søndag 30. Juni.


Under ser du en video fra Voss!Jobbe i Voss

Voss kommune har mange spennende og utfordrende stillinger for deg som jobber innen helsesektoren

Jobbe i Voss Pleie og Omsorgstjenestene:
Institusjonene og hjemmetjenesten har ansvar for å gi omsorg. behandling, rehabilitering og pleie til de som ikke makter personlig omsorg eller praktiske gjøremål i hverdagen og å stimulere den enkelte til å holde seg aktiv for å forebygge helsesvikt.

Avdelingene er inne i en spennende utviklingsfase og vi ønsker å ansette nye medarbeidere som er initiativrike og som ser utvikling i noe inspirerende og positivt.Kom til Voss og opplev noe helt nytt!

Kontaktinformasjon

Voss kommune
Uttrågata 9
Boks 145
5701 Voss
postmottak@voss.kommune.no
Telefon : 56519400
Nøkkelord: Lege, Sykepleier
Stillingen er spart under Mine stillinger
Arbeidsgiverens ledige jobber
Ingen jobb funnet

Kontaktinformasjon

Voss kommune
Uttrågata 9
Boks 145
5701 Voss
postmottak@voss.kommune.no
Telefon : 56519400
Medrec.noLedig stilling innen helse, ledig stilling sykepleier, ledig stilling lege