Velkommen til Kjøllefjord og Lebesby kommune - til Europas nordligste fastland Nordkynhalvøya. Ett spennende samfunn preget av nyskapning. Rik på historikk, med mangfoldig kultur, og nydelig natur! Her finner du en rekke idylliske tettsteder og små perler både langs veien, i fjellet og langs kysten.

Med ca 1350 mennesker, de fleste boende i Kjøllefjord, har vi et rikt næringsliv. Fiske og fiskeindustri er hovednæringa. Dessuten er vi en stor kraftkommune, vannkraften har lange tradisjoner og vi er i gang med vindkraft gjennom Kjøllefjord Vindpark. I indre deler av kommunen er jordbruk og oppdrett viktige næringer.

Helse og sosialsektoren i kommunen dekker sykestue, sykehjem og hjemmebaserte tjenester, ved siden av lege, fysioterapi og andre helsetjenester. Sektoren inviterer til spennende arbeidsplasser med daglige utfordringer og varierte arbeidsoppgaver.

"Takk Medrec, for tips om Lebesby kommune og jobbmuligheter langt nord. Jeg trives fortreffelig i Kjøllefjord, og er godt mottatt på Europas nordligste fastland. Gode arbeidskamerater, og bra sjefer - her kjenns ingenting umulig!

Vinterstid som nå tar det noen dager å venne seg til mørketiden, men det har gått overraskende bra. Man lærer seg leve med det. En fantastisk reise i det Nordnorske landskapet som jeg aldri kommer glemme. Håper få oppleve sommer og midnattsol her oppe"

- Mvh/Sykepleier Anita Hjertquist, Gävle

Sykehjemmet er nyoppusset. Sykehjemmet har 15 langtidsplasser og 2 kortidsplasser, samt en sykestueplass. Vi har legevisitt hver dag og fysioterapeut besøker avdelingen en gang i uken. Sykehjemmet i Kjøllefjord er samlokalisert med basen for Hjemmebaserte tjenester og kommunens øvrige helsetjenester. Gjennom dette har vi etablert en god plattform for faglig utvikling i et trivelig miljø. Som arbeidstaker innen Helse og sosialsektoren i Lebesby får du faglige utfordringer og gode utviklingsmuligheter

DU er velkommen til Lebesby kommune!

Kontaktinformasjon

Lebesby kommune
Postboks 38
9790 Kjøllefjord

Helse- og omsorgssjef
Trine Ingilæ +47 951 491 05

Vis på kart
Nøkkelord: Lege, Sjefsstillinger, Sykepleier
Stillingen er spart under Mine stillinger
Arbeidsgiverens ledige jobber
Ingen jobb funnet

Kontaktinformasjon

Lebesby kommune
Postboks 38
9790 Kjøllefjord

Helse- og omsorgssjef
Trine Ingilæ +47 951 491 05

Vis på kart
Medrec.noLedig stilling innen helse, ledig stilling sykepleier, ledig stilling lege