Sosiale medier


Vi i Medrec.no er stolte av å kunne informere om at du kan følge oss på en rekke kanaler! Vi ønsker å være synlige for deg som bruker samtidig som vi kan møte deg på flere plan for å gi akkurat deg den hjelpen du ønsker.

Enten du er Bosatt i Norge, Sverige eller Danmark og ønsker å jobbe i Norge anbefaler vi deg å følge oss på disse plattformene!

Facebook:
Vi har vært på Facebook en god stund nå. Her legger vi ut nye attraktive stillinger nesten daglig, forteller våre brukere om siste nytt om Medrec, lærer våre brukere om noen av vår hjemmesides funksjoner, kommuniserer direkte med våre brukere og besvarer på spørsmål.
Join oss på Facebook her >>

Twitter:
Vi har akkurat gått til det skrittet og opprettet en Twitterfeed. Denne vil bli jevnlig oppdatert med siste nytt, ledige stillinger vil bli postet her samt mye annet som foregår hos oss. Vil virkerlig anbefale å følge denne om du er på utkikk etter ny jobb.
Følg oss på Twitter her >>

Blogg:
Ja! Vi har faktisk begynt å skrive en blogg! Denne bloggen vil bli jevnlig oppdatert med nye poster/artikler. Dette vil ikke bli en tørr og kjedelig blogg totalt blottet for humor og glimt i øyet, tvert imot! Skjekk innom bloggen vår fra tid til annen!
Besøk vår blogg her >>

Linkedin:
Vi har nå opprettet en bedriftsside for Medrec.no på Linkedin! Dette er enda et ledd i vår satsning på sosiale medier og det å nå ut til så mange mennesker som mulig
Besøk oss på Linkedin her >>

Vi kommer tilbake med mer om ikke lenge. Stay tuned!