Arbeid med oss


Medrek Rekruttering er Skandinavias ledende jobb og karriere nettverk innen helse. Selskapet startet i 2001 som et datterselskap av Stockholm Media Group, designet for å skape den største og beste reklamekanalen på internett for arbeidsgivere innen helse-og biovitenskap. I dag er Medrek markedsledende i online rekruttering for helsepersonell som jobber i Sverige, Norge, Danmark,Finland, Tyskland og Storbritannia.

Våre kjerneverdier:
  • Profesjonelle
  • Modige
  • Ydmyke
  • Kommunikative
  • Positive
Vi arbeider systematisk med å forbedre vår rekruttering via internett. Dette for å kunne nå våre mål som er fortsatt vekst i selskapet, økt antall langsiktige kunder,utvikle nettsteder og et økt antall unike besøkere hver måned.

Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med personer som identifiserer seg med våre kjerneverdier og lidenskap for salg,programmering, design eller SEO arbeid. Vi kan tilby deg interessante og dynamiske jobbmuligheter i en ung og aktiv organisasjon hvor du har god utvikling og god lønn og goder.

Ikke nøl med å sende en søknad eller ta kontakt for spørsmål - Kanskje det er deg vi leter etter!Stillingen er spart under Mine stillinger
Arbeid med oss
Sortera efter: Dato 
Ingen jobb funnet
Ledig stilling innen helse, ledig stilling sykepleier, ledig stilling legeMedrec.no